Nunti in Moldova

Nunta in Suceava

Locatii pentru poze pentru o nunta in Suceava? Aici chiar este un pic mai dificil si nu pentru ca nu ar fi locatii ci pentru ca multe sunt atat de frumoase incat este greu sa iei o hotarare sa te decizi doar pentru una.
Suceava este in primul rand un oras istoric, daca faci nunta in Suceava stii acest lucru deja si ai asta in minte.
Prima locatie bineinteles este Cetatea de scaun, este un adevarat monument al Moldovei, daca vrei ca simbolul casniciei tale sa fie statornicia aici este locul unde poti sa incepi sa o construiesti marcand-o cu o sedinta foto memorabila.
Muzeul satului este locatie apropiata de Cetatea de scaun, este o mica oaza de istorie si traditie, recomandata celor care iubesc asta, poate oferi multe scene interesante pentru sedinta foto.
Unele cupluri prefera si Gara Burdujeni pentru arhitectura specifica, se pot obtine cadre foarte frumoase chiar si cu sinele de tren cum bine stiti deja, e o locatie destinata pentru cei care vor sa incerce ceva nou.
Zona prefecturii Suceava este o alta optiune preferata de tinerii casatoriti, are arhitectura urbana, cei care prefera orasul ca locatie pentru albumul foto cu siguranta au de unde sa aleaga pozele perfecte de nunta in Suceava.
Hanul domnesc este o alta locatie extraordinara pentru tinerii care isi fac nunta in Suceava, ziduri care se zaresc prin fruzisul des al copacilor face ca aceasta locatie sa fie preferata de multi romantici.
Sa nu uitam de lacul Manastirii Dragomirna, este o adevarata atractie, reflexia apei este intotdeauna la mare cautare intr-o sedinta foto reusita.
Suceava este in intergime un judet extraordinar de frumos, aceste sugestii au fost facute doar pe zona orasului si imprejurimi, nu sunt excluse si celalalte zone din judet. Pentru alte idei sunt la dispozitia voastra.

Nunta in Botosani

Cu siguranta nici cei care isi planiesc nunta in Botosani nu duc lipsa de optiuni. Botosaniul este un judet pitoresc si poate oferi destule suprize placute celor care nu sunt familiarizati cu zona inca. Pentru sugestii ma voi opri doar pe zona orasului Botosani, sper sa va ajute sa luati o hotarare.
Parcu Mihai Eminescu este o locatie verde, cu arhitectura destinata romanticilor. Cuprinde un lac, foisor, alei umbroase si frumos amenajate cu posibilitate de cadre si lumini diverse.
Centrul vechi al Botosaniului is poarta pe buna dreptate numele, este parca rupt din alta lume, cladirile, pavajele si felinarele stradale te duc inapoi in orasul de la inceputul secolului trecut, pentru cei sensibilizati de istoric este locul potrivit.
Casa Sofian, este o  locatie la mare cautare, pe unii poate sa surprinda pe altii poate sa ii incante, Casa Sofian este preferata in general de iubitorii de arta moderna, celor mai indrazneti . Este o locatie care poate sa scoata la iveala mult potential artistic. Cand vine vorba de nunta in botosani cu siguranta trebuie sa fie pe lista.
Sa nu uitam nici de Ipotesti , este o locatie preferata de cuplurile din Botosani pentru ca este si apropiata orasului, o zona foarte pitoreasca, discreta si plina de romantism, o sedinta foto aici merita tot efortul, o spun cei care si-au facut deja.
Bineinteles sa mai exista si alte optiuni in functie de zona, cei care vor sa fie originiali in alegeri cu siguranta le vor cantari mai bine, insa nu trebuie sa uitam ca o sedinta foto nu tine doar de locatie, tine si de inspiratie. Pentru cei care isi doresc idei noi pentru locatii poze pentru nunta in Botosani sunt dispus sa ofer consultatii si alte sugestii.

Nunta in Iasi

Potentialul de cadre de fotografii pentru o nunta in Iasi este extraordinar. Iasiul este orasul unde nu ai limite de optiuni de la arhitectura veche si somptuoasa la arhitectura moderna demna de secolul in care traim. Imi place Iasiul pentru ca imi ofera posibilitatea sa merg pe diferite stiluri in fotografiere, sa ma apropii de ce isi doresc clientii pentru o sedinta foto si sa le imortalizez experienta unica pentru un album de nunta care sa li se potriveasca. Aici sunt cateva sugestii pentru cei care inca sunt nehotarati in privinta sedintei foto, cateva directii nu strica, si eventual avandu-le toate in fata puteti sa va decideti mai usor.
Bineinteles, in capul listei se afla Palatul Culturii, cladire construita la inceputul secolului XX stil neogotic, este astazi simbolul Iasului. Pentru cei mai avantgardisti, se pot face fotografii si in incinta palatului, bineinteles in prealabil trebuie stabilit acest lucru cu cei care sunt responsabilit de administrarea cladirii.
Manastirea Cetatuia este o alta locatie la mare cautare de catre tinerii casatoriti, arhitectura veche si curtea ingrijita impecabil o fac o locatie perfecta pentru cei care vor un mic refugiu pitoresc departe de aglomeratia orasului.
Gradina botanica este o alta locatie superba cu un potential extraordinar de cadre, dedicata iubitorilor naturii, gradina botanica este o oaza de verdeata si flori, dedicata sa sensibilizeze chiar si pe cei mai duri dintre noi, unii tineri se deplaseaza din alte orase apropiate sa isi faca sedinta foto aici.
Parcul Eminscu isi poarta pe buna dreptate numele, o locatie romantica in care vrei sa te pierzi, cuprinde alei umbroase, podete, felinare si colturi de verdeata amenajata, toate fiind ingrediente potrivite pentru o sedinta foto memorabila.
Urmeaza Rapa Galbena, o locatie cu arhitectura uimitoare, arata extraordinar in orice lumina si din orice unghi, este locul potrivit in care poti sa incepi o poveste care poate sa dureze o viata. Simbol al Iasului, multi care isi fac nunta in Iasi opteaze pentru aceasta locatie.
Complexul Ciric nu ramane in urma, destinat celor mai boemi dintre noi este locul unde lumea de poveste intalneste realitatea.
Cum spuneam posibilitatile sunt multiple pentru o sedinta foto de nunta in Iasi. Intreaga suprafata a judetului Iasi abunda de pitoresc, tot ce trebuie sa facem este sa ne deschidem lentilele pentru a-l imortaliza.
Trebuie sa specific ca acest articol este dedicat celor care sunt intereseati de nunta in Iasi ca oras dar nu sunt exclusi nici cei care vor sa faca nunta in judetul Iasi. M-am oprit cu sugestiile doar pentru oras pentru ca aici tinerii doritori sunt in numar mult mai mare.
Pentru indei inedite de sedinte foto si alte sugestii va ofer cu mare drag o consultatie personala in care putem sa stabilim toate detaliile pentru sedinta foto.

Nunta in Piatra Neamt

Nu multe persoane au avut ocazia sa participe la o nunta in Piatra Neamt, doar unii pot sa isi organizeze nunta in acest oras si acestia sunt norocosi pentru ca Piatra Neamt este un oras superb. In primul rand este un oras de munte si asta spune multe, are multe imrejurimi incantatoare.
In orasul Piatra neamt multi tineri casatoriti prefera pentru sedinta foto piata turnului lui Stefan cel Mare. O locatie plina de istorie, care imbina perfect spatiul verde cu arhitectura veche.
O alta atractie si zona de interes poate fi si telegondonla, pentru ca parcurge o buna parte a orasului si poate contine o mare varietate de cadre. Cei mai aventurosi cu siguranta sunt interesati de aceasta alternativa pentru sedinta foto.
Lacul Batca Doamnei poate fi o locatie de vis pentru cei care prefera natura in locul orasului, inconjurat de culmi muntoase poate sa ofere privelisti de neuitat.
Barajul Bicaz este o alta locatie care se afla intr-o zona apropiata, este unul din simbolurile Nemtului, nu mai are nevoie de nici o explicatie, este monumental si preferat de multi tineri, nu doar de cei care isi fac nunta in Piatra Neamt dar si din alte zone apropiate.
O sedinta foto reusita in Piatra Neamt nu necesita mult efort, tot de ce avem nevoie este cooperare si creativitate din partea fotografului si a mirilor.
Ca si in celelalte sectiuni, aceste sugestii cuprind doar zonele apropiate orasului Piatra Neamt, nu sunt excluse insa nici celelalte zone ale judetului Neamt pentru cei care isi doresc mai multe sugestii pentru sendinta foto.