Nunta iarna – ocazie perfecta pentru poze alb negru

Daca te gandesti sa ai o nunta iarna de ce nu ai incerca sa faci poze alb negru? Sunt mai rare ce-i drept zilele astea dar pozele in alb si negru au un extraordinar potential artistic, sunt speciale si ies in evidenta.

Nuntile sunt ocazii foarte speciale si pot fi planificate pe tot parcursul anului. Multi se feresc de anotimpul friguros din diverse motive dar daca ne gandim mai bine o nunta iarna poate fie un eveniment deosebit de special tocmai pentru ca acest gen de evenimente sunt destul de rare.

Poti sa iti faci nunta speciala incepand de la decoratiuni pana la surprize de iarna, invitatii tai si-o pot aminti ca un eveniment separat de alte nunti la care poate au mai fost.

In ce privesc pozele de nunta, pentru a capta intreaga frumusete a evenimentului de la gatitul miresei pana la aruncatul buchetului si mai departe se pot folosi fotografiile color dar ce alt moment mai potrivit pentru niste superbe poze alb negru decat anotimpul alb?

Aici cateva motive pentru care ati putea opta pentru acest gen de fotografii de nunta la voi:

  • Pozele alb si negru incep sa devina tot mai populare pentru publicul general doar din acest motiv puteti sa va bucurati de noi oportunitati;
  • In unele situatii, pozele alb si negru au tendinta sa faca fotografiile sa arate mai mult ca opere de arta, cu siguranta cei mai multi isi doresc asta pentru un tablou perfect de nunta;
  • Fotografiile peisajelor de multe ori nu au toate culorile incluse de aceea daca folositi poze alb negru pe timpul zilei veti obtine fotografii cu un impact vizual mai puternic.
  • Pozele alb si negru ofera posibilitatea folosirii mai multor tehnici de fotografiere, cum ar fi folosirea camerei intunecate, jocul de umbre si lumini si altele.

Cu siguranta am putea vorbi despre detalii tehnice, comparatii cu fotografiile color la nesfarsit dar pana la urma o pereche de tineri casatoriti nu este interesata sa stie cum au fost facute pozele lor cele mai reusite, ci vor sa vada rezultatul in sine.

Ce mai trebuie sa stiti pentru a va convinge pe deplin ca pozele alb negru merita mai multa atentie este faptul ca aceste poze confera o elenganta deosebita unui eveniment de anvergura unei nunti. Ca intotdeauna decizia este in mainile voastre si ceea ce va doriti voi pentru nunta voastra este ceea ce va va face cel mai fericiti indiferent de ce va sfatuiesc altii.

foto-grafie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *