Cateva cuvinte despre cum percep eu fotografia de eveniment

Stilul pe care îl practic în fotografia de evenimente (nunţi, cununii, botezuri samd) este unul care combină fotojurnalismul cu portretistica, scopul imaginilor fiind acela de a reda orice eveniment într-un mod cât mai estetic şi original, păstrându-i veridicitatea şi povestea. Consider că nunta este un eveniment creat de miri şi nu de fotograf, intervenţia fotografului şi a videografului trebuie să fie minimă, ei fiind martori la întâmplări. Nu intervinim major în desfăşurarea evenimentului; lasăm lucrurile să decurgă natural şi le fotografiem, cât mai `din umbră`, aşa cum sunt ele.

Filosofia mea este foarte simplă: Păstrează lucrurile cât mai natural posibil! Stilul fotografic care l-am adoptat este realist şi expresiv, căutând să surprind cât mai multe momente “nepregătite”, naturale, deşi la o nunta mai sunt nevoie şi de mici intervenţii ale fotografului. Totul este legat de capturarea atmosferei momentului, a expresiei şi emoţiei, prin lentilele obiectivului.

Un fotograf de nuntă trebuie să se îmbunătăţească continuu. Asta vrem şi eu să fac, încerc să nu fac două evenimente la fel, două albume la fel, să accord atenţie fiecărei nunţi în egală măsură.