Cum sa lucrezi cu un fotograf profesionist pentru a obtine fotografii de nunta extraordinare

Fotografia de nunta nu este usoara. Oricine spune ca e usor nu isi ia treaba in serios. Un fotograf profesionist are multe variabile in capul sau, trebuie sa se gandeasca la toate incepand cu expunerea la lumina pana la gasirea pozitiilor de fotografii de nunta corespunzatoare si chiar sa se asigure ca cei doi tineri casatoriti arata impecabil.

Un fotograf profesionist trebuie sa detina controlul asupra situatiei atunci cand cineva din exterior vine cu sugestii care nu sunt pe gustul mirilor. Atunci cand aveti de a face cu un fotograf profesionist veti intelege ca munca sa nu incepe odata cu inceperea nuntii si nu se incheie odata cu incheierea nuntii. Aceasta munca presupune ore lungi de organizare si gasirea cadrelor, prelucrarea fotografiilor precum si cosmetizarea lor.

In aceste conditii, cum obtii cele mai reusite fotografii de nunta? Vezi pasii de mai jos:

Gasirea celor mai bune pozitii

Aici depinde foarte mult de ce iti doresti tu sa exprimi la nunta ta, dar ca o sursa de inspiratie poti sa incepi sa studiezi cateva reviste de moda sau reclame de imbracaminte pentru a gasi pozitii de poze care ar putea sa iti ofere idei de inceput. Chiar si cel mai frumos costum sau cea mai extraordinara rochie nu vor avea stralucirea cuvenita daca mirele si mireasa apar nervosi si rigizi.

Daca nu esti obisnuit sa fii in centru altentiei, incepe sa exersezi – asta este special pentru introvertiti. Incearca sa te expui la situatii publice in care vei fi vazut de mai multa lume, cum ar fi sa tii un discurs, sau sa mergi la karaoke sau chiar fa-ti o mica sedinta foto acasa. Cheia in a fi un bun model este sa te simti comfortabil in fata camerei. Nu este suficienta cantitate de machiaj care sa poata inlocui carisma: oamenii pot sa isi dea seama cand cineva nu se simte confortabil intr-o fotografie.

Oferiti indicii fotografului despre ce poze va intereseaza mai mult

Este foarte mult de munca la prelucrarea pozelor si este nevoie de un fotograf cu un ochi antrenat sa separe pozele mai reusite de cele mai putin reusite pentru albumul foto. Dati indicii fotografului daca aveti vreun unchi sau matusa preferata pe care doriti sa ii aveti in album. Rugati-l sa insiste intr-o directie sau alta. Asa puteti sa incluedi pozele care conteaza cel mai mult pentru voi.

Studiati, dar lasati-l sa-si faca treaba

Este in interesul vostru sa faceti putina cercetare, cautand pe bloguri de foto video nunti sau reviste pentru a construi o imagine pentru sedinta voastra foto. Ele nu sunt fotografii de nunta insa sunt un punct de inceput si pot fi adaptate la acest gen de eveniment. Este recomandat sa spuneti fotografului ideile si sugestiile voastre insa in acelasi timp trebuie sa si aveti incredere in fotograful vostru. Venind cu sugestii la fiecare cateva secunde nu va ajuta pe nimeni sa fie productiv.

Cand lucracti impreuna, aveti incredere unii in ceilalti si sunteti flexibili veti obtine o experienta grozava si fotografii exceptionale. Trebuie sa realizati ca fotograf profesionist este acolo sa va ajute, oferiti-i emotiile voastre cele mai fumoase.

foto-grafie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *