Cum creezi momentele romantice pentru fotografia de nunta

Prima data cand iti imaginezi nunta, probabil ca nu vezi o lista lunga de detalii de care trebuie sa te ocupi, decizii pe care trebuie sa le iei sau negocieri care trebuie facute. Cu siguranta viziunea ta te include pe tine si pe partenerul tau. Este plina de tandrete, melodii frumoase, visare si romantism. Pana la urma nuntile sunt cele mai romantice evenimente iar fotografia de nunta intotdeauna trebuie sa arate acest lucru.

Un fotograf priceput stie scum sa anticipeze si sa captureze situatiile care cuprind aceste sentimente speciale. Cand ziua s-a incheiat, amintirile voastre vor fi puse in fotografii cu voi doi uitandu-va unul la altul sau pur si simplu fiind impreuna, deci fotografii care spun povestea voastra de dragoste. Despre asta este vorba de la inceput. Vedeti ce momente folosesc fotografii pentru a surprinde aceste lucruri.

Momente care dureaza o secunda

O privire, un sarut rapid ori un suspin intre cei doi promisi unul altuia in vartejul intamplarilor si emotiilor in ziua nuntii lor sunt lucruri care tind sa se intample foarte rapid. Sunt schimburi intime care reprezinta sentimentele puternice pe care mirele si mireasa le au unul pentru celalalt. Ele pot disparea intr-o secunda si nici macar oaspetii nu le observa uneori insa fotograful de nunta trebuie sa o faca de la distanta sau apropiere. Implicarea este totul in fotografia de nunta iar mirii la randul lor trebuie sa-si doreasca si sa coopereze in a-si arata emotiile chiar si daca acestea dureaza foarte putin.

Momente singuri impreuna

Acele momente tacute cand mireasa si mirele sunt impreuna de obicei ofera cel mai mult romantism. In aceste momente cluplul este conectat emotional si se bucura de timpul privat petrecut impreuna, separati de agitatia nuntii din jurul lor. De obicei aceste momente survin cand mirii au sansa sa imparata un moment singuri dupa ce s-a desfasurat si cununia religioasa, se vor simti mai usurati cu faptul implinit si se vor simti prima data sot si sotie.

Unii fotografi cu experienta spun ca surprinderea unei imagini romantice si candide cu mirele si mireasa este dificila, este probabil cea mai dificila imagine de surprins din timpul zilei. De aceea este de ajutor sa anticipeze venirea acestor momente care de multe ori sunt marcate de momentele importante ale cununiei.

Momente in care cei doi se distreaza

Momente romantice pot sa survine si din felul in care te distrezi. Mirele si mireasa pot sa fie inhibati sau stanjeniti cu usurinta pentru ca se vad nevoiti sa isi arate sentimentele printre prieteni si familie. Cu toate acestea “ochii lor vor vorbi” spun fotografii celebri. In astfel de momente fotografii vor ca cuplul sa se relaxeze si sa includa putina distractie insa fara interventia fotografului. Ei vor sta pur si simplu in coltul lor si vor lasa evenimentele sa isi urmeze cursul pentru a surprinde fotografia de nunta perfecta. Cand cineva te indruma ca si cum ai filma o reclama poate sa creeze imagini fortate si adesea poate produce expresii ciudate si nenaturale in fotografii.

Un obstacol major in a obtine imaginii frumoase si emotionante este stresul care apasa pe miri. Cheia pentru voi tinerii care vreti sa va casatoriti este sa invatati sa atribuiti sarcinile ce tin de organizarea nuntii altor persoane in ziua nuntii, numai asa veti putea rasari sentimente romantice intre voi si va veti putea simti extraordinar la nunta voastra.

Peste ani cand va veti uita la acele imagini candide cu nunta voastra veti fi trasi catre ele din nou si asta este esenta in fotografia de nunta.

foto-grafie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *