Cateva cuvinte despre cum percep eu fotografia de eveniment

Stilul pe care îl practic în fotografia de evenimente (nunţi, cununii, botezuri samd) este unul care combină fotojurnalismul cu portretistica, scopul imaginilor fiind acela de a reda orice eveniment într-un mod cât mai estetic şi original, păstrându-i veridicitatea şi povestea. Consider că nunta este un eveniment creat de miri şi nu de fotograf, intervenţia fotografului  trebuie să fie minimă, el fiind martor la întâmplări. Nu intervin major în desfăşurarea evenimentului; las lucrurile să decurgă natural şi le fotografiez, cât mai `din umbră`, aşa cum sunt ele.

Filosofia mea este foarte simplă: Păstrează lucrurile cât mai natural posibil! Stilul fotografic care l-am adoptat este realist şi expresiv, căutând să surprind cât mai multe momente “nepregătite”, naturale, deşi la o nunta mai sunt nevoie şi de mici intervenţii ale fotografului. Totul este legat de capturarea atmosferei momentului, a expresiei şi emoţiei, prin lentilele obiectivului.

Un fotograf de nuntă trebuie să se îmbunătăţească continuu. Asta vrem şi eu să fac, încerc să nu fac două evenimente la fel, două albume la fel, să accord atenţie fiecărei nunţi în egală măsură.

Daca eşti in cautarea unui fotograf de nunta pentru evenimentul tău  si daca dupa ce ai vizionat fotografiile mele crezi că îmi poţi încredinta amintirile de la evenimentul tau te rog sa completezi formularul din josul paginii si va voi contacta in cel mai scurt timp pentru a va propune o oferta.

Iata si cateva optiuni care le puteti lua in calcul pentru evenimentul vostru:

 

– Fotograf + asistent
– Sedinta foto cu mirii intr-o locatie aleasa de acestia
– Sedinta foto de logodna.
– Sedinta foto dupa nunta, sau “Trash the Dress”.
– Al doilea fotograf.
– Sedinta foto de grup (cu domnisoarele si domnisorii de onoare, parinti, nasi, etc.) – de obicei se face dupa iesirea de la biserica
– Între 700 – 1500 de fotografii, cu prelucrari de baza (contrast, luminozitate, culoare), la rezolutie maxima, prezentate pe suport DVD
– Minim 20 de fotografii editate avansat in Photoshop*
– Album foto digital, cu coperta din piele, 30x30cm inchis, cu 15 de file (30 pagini) – la care se mai pot adauga layout-uri in functie de dorinta clientului
– Slideshow pe DVD cu o selectie din pozele de nunta, pe fundal muzical.

*Editare avansata in Photoshop inseamna conversii alb-negru, sepia, modificari ale culorilor, si alte “efecte speciale” aplicate (cu bun simt). Multe din pozele de pe site au asemenea “tratamente” aplicate. Daca doriti poze cu voi linga Turnul Eiffel, sau pe o plaja in Caraibe, atunci ma tem ca a-ti nimerit pe pagina mea din greseala, la fel daca poza voastra preferata este cea cu mireasa tinuta pe palma de mire.

Contact
(obligatoriu)
(obligatoriu)
Data evenimentului, locatia....
Sending