Ai simtul umorului si vrei o nunta haioasa? Iata ce poti sa faci!

Chiar nu este foarte greu sa ai parte de o nunta care sa te faca sa razi pana la lacrimi doar cand iti aduci aminte de ea daramite cand revezi pozele. Cu putina imaginatie si cu mult simt al umorului totul este posibil. Ai nevoie de ceva recuzita cum ar fi niste ochielari supradimensionati, mustacioare sau antene, nasucuri de clown, palete care au fata voastra supra dimensionata lipita pe ele si puteti trece la treaba. Cum declansezi momentele spontane amuzante?

La noi nuntile traditionale par sa fie un standard general, aceste este un lucru bun. Insa sunt persoane care vor sa iasa din tipar dar au perceptia ca acest lucru este dificil. Aici vorbim de posibilitati reale pentru o nunta in Suceava de exemplu, dar poate fi valabil pentru oricare alta localitate din Moldova. Fa-ti nunta unica si nu vei regreta. Iata cateva idei:

–          Contrastele scot in evidenta. Acesta trebuie sa fie un lucru bine stiut de orice fotograf. Puteti sa asociati un element amuzant cu un element foarte serios. Folositi de exemplu ochelarii amuzanti intr-un tablou de familie doar cu mirele si mireasa unde stau foarte seriosi drepti asezati pe un bustean.

–          Mustacioarele si antenele puteti sa le folosit pentru invitati, in cateva poze de grup, bineinteles, numai instalearea lor va crea momentele spontane amuzante, aceastea trebuie neaparat surprinse in poze.

–          Iluzii optice. Se ia un picior de mireasa in prim plan iar in perspectiva la distanta se pune un grup de baieti eleganti incat sa incapa numai bine sub piciorul de mireasa. Se obtine o poza care merita tot efortul.

–          Copii la o nunta sunt o sursa bogata de amuzament daca stiti sa ii surprindeti in momentele in care “isi vad de treaba” crezand ca nimeni nu ii observa. Puteti sa mergeti mai departe chiar. Mireasa poate sa invite un baietiel la dans dar fara sa il tina in brate (asta functionaza mai bine cand mireasa si baietelul sunt foarte familiarizati unul cu celalalt). Sau lasati o fetitza sa “studieze” rochia miresei. Bineinteles, copiii fiind spontani nu trebuie impinsi de la spate, ci doar atrasi in joaca spre aceste momente.

–          Se pune mirele si mireasa calare pe 2 magarusi, aici bineinteles doar unde exista posibilitatea. Mai puteti sa momiti o oita gatita cu fundita dupa voi in timpa ce va plimbati sub soare. Sau daca reusiti sa puneti niste ratuste in sir indian in urma voasta atunci atunci ati reusit sa obtineti ce multi nu au la nunta lor.

Un alt moment bun pentru amuzament este cununia civila, aici chiar e si o traditie in joc in care tinerii mai fac glume pentru a destinde atmosfera pentru mire si mireasa.

Simtul umorului este extraordinar, nu toata lumea il are asa ca este bine sa tineti cont si de asta cand va faceti planul. Pe de alta parte poate fi contagios asa ca puteti sa incercati si niste decizii de moment in functie de atmosfera. Daca sunteti nesiguri pe voi atunci nu incercati lucruri exagerate, s-ar putea sa nu va iasa. De multe ori nu trebuie sa sari de pe un pod ca sa fie amuzant, doar un mic detaliu neobisnuit inclus in poza voastra poate sa faca diferenta. Nu uitati sa va distrati la nunta voastra, cei mai multi casatoriti regreta ca nu au reusit sa ajunga la acest punct ingrijorati fiind cum decurge organizarea nuntii. Multe lucruri tin si de felul in care va simititi voi.

foto-grafie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *